Aktuele zaken:

!!! GEZOCHT !!!

Piratenkoor "Storm & Averij" uit Muggenbeet is een gezellige vriendenclub van 24 zangers die een 4 stemmig repertoire brengen. Wij proberen naast het gebruikelijke repertoire ook wat minder bekende liederen ten gehore te brengen. We oefenen op dinsdagavond in het gezellige Cafe/Restaurant Geertien in Muggenbeet. (dit ligt aan de Wetering tussen Blokzijl en Steenwijk in de kop van Overijssel.) Wij hebben een accordeonist/muzikaal leider, om ons team te versterken ook i.v.b. met leeftijd vragen wij een ACCORDIONIST(E) die zich in onze club thuis wil voelen. Reageer en of kom eens vrijblijvend langs.

 


Het Piratenkoor heeft in 2016 25 jaar bestaan gevierd.
Zondagmiddag 23 oktober hadden wij een prachtig concert. Begonnen om 14.30 en geëindigd om 17.30 uur. Met twee keer een korte pauze. Tijdens de eerste pauze kregen alle bezoekers een gratis kopje koffie. Wij als koor hebben erg genoten om zo voor een volle zaal een gedeelte van ons repertoire ten gehore te brengen. Voor zo'n luisterpubliek kunnen wij ook de echte luisterliedjes zingen die op straat of in een feesttent niet tot hun recht komen. En de reacties van het publiek waren ook erg lovend. Dus erg geslaagd. 
Posted By: Jan Kraanon: 23 oktober, 2016In: Regio: ZWH
25 jaar Storm & Averij voor het eerst in de Bantsiliek geweest. Optreden van het Piratenkoor uit Muggenbeet was enkelen uren vermaak van de bovenste plank. 25 piraten gaven een show weg die het publiek van de stoelen deed opstaan. Mooie kledij en allen prima gesminkt geen amateuristish gedoe. Hou de krant in het oog ze komen over enkele maanden weer een aflevering ten toon spreiden. zie de Website met foto's 
Op zondagmiddag 26 febr. 2017 zullen wij een soortgelijk optreden verzorgen in "De Zuidwester" te Steenwijk.

 

 

 

 

 

 

 

gallery/acc3
gallery/25
gallery/steenwijk.
gallery/fest16
gallery/nop-090709-stormenaverij
gallery/det4
gallery/recensie2-17